nieuw softwaresysteem

’t Filofantje moet mee met zijn tijd… daarom zullen wij weldra met een software-programma werken: easy daycare!
Er zal een groot scherm worden opgehangen. Zelf zullen jullie hier niet mee moeten werken, wij (de begeleidsters) zullen het echter niet kunnen missen. Dit computerprogramma vervangt o.a. ons logboek (map op de schouw), heen-en weerschriftjes (iedereen zal dagelijks een mail ontvangen indien gewenst) , inlichtingenfiches, facturatie, aanwezigheidsregistratie en nog veel meer.

Het zal ons zeker nog enkele dagen kosten alvorens alle gegevens in dit systeem zitten. Komende week zullen we dit beginnen uittesten, vanaf februari gaan de papieren versies dan hopelijk definitief weg. Het zal in het begin een beetje zoeken zijn, maar eens ingewerkt zal het ons hopen werk en papier besparen. En daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

 

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *