Ontdek ons team!

Linsey, Céline, Jill en Valerie 

Linsey

Hallo iedereen,
mijn naam is Linsey Van Autreve. Ik ben 35 jaar en samen met mijn man, Davy Van de Walle, heb ik 2 lieve kindjes: Stan (°14/03/2008) en Liere (°19/02/2010). Mijn vrije tijd vul ik graag met koken ,bakken, badmintonnen en uiteraard mijn kindjes!

Intussen werk ik al 13 jaar tussen de baby’s en peutertjes. De eerste 2 jaar was dit in de privésector en daarna ben ik overgestapt naar de dienst kinderopvang bij stad Gent.
In 2011 is één van mijn grote dromen werkelijkheid geworden. Samen met een heel goede vriendin (Liesbeth Maes) kon ik eindelijk een eigen kinderdagverblijf openen. Na enkele jaren de broodnodige ervaring opgedaan te hebben, kon ik eindelijk zelf kiezen hoe de inrichting eruitzag, welke visie we zouden volgen, hoe we ervoor zouden zorgen dat zowel de kindjes als de ouders een Filofantastisch gevoel kregen bij ons.

We zijn er heel enthousiast ingevlogen. Het waren 3 fantastische jaren, maar toen lonkte de heimwee bij Liesbeth. Zij is samen met haar gezin teruggekeerd naar haar roots in West-Vlaanderen. We waren eventjes van onze melk… maar hadden nog teveel “goesting” om zelf verder te gaan met ’t Filofantje.

Zo, dit is mijn tipje van de sluier… ik kijk ernaar uit jullie en jullie kindjes snel beter te leren kennen ;-).


 

Céline

Hallo iedereen

Ik ben Céline De Muynck en woon in Oosteeklo, samen met mijn man Simon.

Toen ik nog niet zo oud was wist ik heel zeker dat ik juf zou worden, helaas slaagde ik er niet in om deze opleiding tot een goed einde te brengen. Kindjes betekenen heel veel veel voor mij dus ik wou absoluut in die sector verder.
Zo gezegd, zo gedaan; ik deed een 7e jaar kinderzorg, met succes!

Na een tijdje zoeken mocht ik in ’t filofantje aan de slag als kinderverzorgster.
Ik hoop dat ik samen met jullie een leuke tijd zal hebben!

In mijn vrije tijd ga ik vaak babysitten en ben ik bezig met fotografie.
Zij die willen mogen gerust een kijkje nemen op mijn site
http://demuynckceline.wix.com/celiciousphotography

Ook Club Brugge speelt een grote rol in mijn vrije tijd!
Maar ik ben professioneel genoeg om dit niet mee te nemen naar het werk aangezien er zoveel Lokeren- en Gent-supporters zijn 😉

Als je nog iets meer wil weten, vraag gerust!
Groetjes Céline

 


Jill

Hallo iedereen

Mijn naam is Jill De Wilde , Ik ben geboren in 1995 en woonachtig te Moerbeke-Waas,

In mijn vrije tijd ben ik bezig met muziek en ik doe ook aan sport.

Tijdens mijn schoolcarrière ben ik verschillende richtingen uit gegaan meerdere dingen uitgeprobeerd maar nooit wist ik echt wat te worden…

Tot ik in mijn 6de middelbaar stage als logistiek assistent had gedaan in t’filofantje. Toen wist ik waar mijn passie lag:  met kinderen werken was hetgene waar ik in zou verder gaan.

Ik heb een 7de jaar kinderzorg gevolgd en kijk hier ben ik dan. Ik had nooit verwacht dat ik in dit team zou mogen werken maar ik ben hier heel blij mee en ik hoop een super leuke tijd te hebben!!

Groetjes Jill


Valerie

Hallo iedereen,

Mijn naam is Valerie Seghers en woon in De Klinge. Ook kan ik met trots zeggen dat ik in 2016 mama ben geworden van mijn dochtertje Lente.

In mijn vrije tijd breng ik vooral graag mijn tijd door met familie en vrienden. Ook probeer ik tussendoor al eens tijd vrij te maken om een beetje sportief te zijn en ga daarom wekelijks dansen.

Na mijn specialisatie jaar als kinderverzorgster heb ik 1 jaartje als verkoopster gewerkt wat ik op zich heel leuk vond, maar dit was uiteraard niet wat ik heel mijn leven wou doen. Ik miste de kinderen rondom mij. Na dat jaar kwam ik een leuke job tegen die ik niet kon laten schieten, werken als persoonlijk assistente van een jongetje van 4 jaar. Geen moment heb ik spijt gehad dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Ik heb hem uiteindelijk 3 jaar begeleid, wat ik met heel veel liefde, zorg en trots gedaan heb. Na deze job wou ik toch weer graag aan de slag gaan als kinderverzorgster. En kijk… hier ben ik dan. 😉 Ik kijk er enorm naar uit om er samen met jullie al die leuke momenten te beleven. En geloof me… Ook deze job zal ik uitvoeren met heel veel liefde, zorg en trots.

Groetjes Valerie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *